Kviklån er ikke det vi har. Vi har forbrugslån med kvik udbetaling

Amy-med-talebobbel
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 150.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.44 %. Etb. omk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 194.841 kr. Samlede kreditomkostninger: 44.841 kr.

Du er her: Lån penge » Kviklån

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Kviklån

  Kviklån hos Amyfinans er bestemt en mulighed. Men hvad er et kviklån egentlig? Vi har mange der henvender sig og spørger om man kan optage kviklån hos Amyfinans. Det er dog sådan at det ikke rigtig er noget, som mange helt ved hvad betyder. Oftest så tror man bare det har noget at gøre med, at man kan få udbetalt pengene hurtigt. Det giver også god mening. Hvis det er det, som man forstår ved et kviklån, så er det helt sikkert det rigtige sted man er kommet.

  Hos Amyfinans samarbejdes der med flere långivere, som alle er kendt for en relativ hurtig proces. Det betyder at når man har indsendt sin låneansøgning, så kommer den direkte ud til flere långivere. Herefter vil de oftest blive vurderet af automatiske systemer, hvorfor det hele kan gøres hurtigt.

  Hvad er et kviklån?

  Et kviklån har gennem tiderne fået forskellige associationer tilknyttet sig. Det betyder at der oftest er mange der forbinder det med noget negativt. I virkeligheden handler det lidt om, hvordan man definerer det. Et kviklån forstås som et lån, hvor man kan få pengene udbetalt rimelig hurtigt. Førhen var dette oftest forbundet med meget høje renter. Det var noget man ansøgte, hvis man stod i en situation, hvor man skulle bruge penge med det samme. Det var oftest forbundet med høje renter.

  Renten er nemlig et indblik i långiverens risikovurdering ved at tilbyde lånet. Det er derfor at udbetalingen nærmest kunne foretages med det samme.

  Et kviklån i dag forstår vi lidt på en anden måde. Vi ser det nemlig ikke som værende noget negativt, men derimod som noget, som skal være her. Vi forbinder det ikke med høje renter, men mere med en naturlig del af en teknologisk udvikling. Et kviklån handler om et lån med hurtig udbetaling. Det skal ikke være renten der determinerer det. Heldigvis har de fleste långivere en god IT-infrastruktur i dag, som muliggør denne proces.

  Et kviklån er derfor et lån med hurtig udbetaling.

   

  Hedder det quicklån eller kviklån?

  Faktisk er det to sider af samme sag. Quicklån er egentlig bare stavet på engelsk til at begynde med. Quick betyder kvik eller hurtig på dansk. Derfor møder man også en masse som kalder det hurtig lån.

  Quicklån termet er opstået i daglig tale, men definitionen er ligesom ovenstående. Det hele handler om hastigheden, hvorpå man kan få udbetalt lånet. Kigger man blot et par år tilbage, så var processen fra ansøgning til udbetaling slet ikke så hurtig som i dag. Derfor var det meget populært at søge på quicklån. Man kunne ikke vente flere uger før man fik penge fra lånet hurtigt udbetalt.

  Hos Amyfinans er vi helt bekendt med dette, hvorfor vi kender vigtigheden til at det skal gå hurtigt. Derfor vil du også med blot en ansøgning kunne komme ud til flere forskellige lånegivere. På den måde bliver det ikke blot et quicklån, men også et lån, hvor du selv har muligheden for at vælge det lån der passer dig. Det bliver altså långiverne der kæmper om dig, og ikke den anden vej rundt. Det kalder vi et smart quicklån.

  Nye kviklån

  Er du på udkig efter de nyeste kviklån på markedet? Du tænker måske at du med nye kviklån har en bedre chance, eller at de måske har bedre forhold? Vores samarbejdspartnere udvider hele tiden med nye banker og lånegivere, som opfylder de meget høje krav vi og vores samarbejdspartner har til dem. Det vil sige at vi konstant udvider vores portefølje med nye kviklån, sådan at en ansøger har bedst mulighed for at vælge mellem flere forskellige lån.

  For os handler det ikke bare om, at vi får nye lån ind hele tiden. Vi skal være sikre på, at de lån som ligger hos vores samarbejdspartner faktisk er nogle, som er helt sikre for den ansøger, som tager det.

  Hvordan kan jeg få fat i det billigste kviklån?

  Det er en naturlig del af os alle, at vi selvfølgelig ønsker at få det billigste lån. Det er der slet ikke noget galt i, og vi ønsker egentlig det samme for ansøgerne. Derfor er det heller ikke os, som kommer til at tage beslutningen for jer. Det er nemlig den enkelte ansøger, som vælger mellem de lån der bliver tilbudt.

  Når man har lavet sin ansøgning, så vil man modtage en email og en sms med et svar. Er man blevet tilbudt et eller flere lån, så vil man modtage et link til en side, hvor man kan se de forskellige lån der er tilbudt. Disse bliver præsenteret på en meget overskuelig måde, hvor man relativt nemt har mulighed for at sammenligne.

  Der er selvfølgelig forskellige parametre som man skal være opmærksom på, når man skal finde det billigste kviklån. Men i sidste ende er det ansøgeren selv, som tager beslutningen om det kviklån der passer bedst til ansøgerens situation.

  Dette skal du være opmærksom på hvis du vil vælge det billigste kviklån

  Som vi lige berørte ovenfor, så er der helt klart nogle ting, som man med fordel kan holde øje med, hvis man gerne vil have det billigste. Vi vil lige komme med dem herunder, samt en lille forklaring til, hvorfor de kan være gode at kende.

  ÅOP

  Dette er måske en term, som du er stødt på før. Det er i hvert noget som bliver brugt hyppigt. Helt præcist betyder det Årlig omkostning i procent, og det er denne som giver det mest retvisende billede af, hvad det reelt koster at optage dette lån.

  Mange tror dette blot er den almindelige rente, men det er ikke det samme. Den almindelige rente giver blot en indikation på, hvilke risikotillæg der er blevet pålagt hovedstolen (det lånebeløb der optages). Her bliver der ikke indregnet gebyrer i forbindelse med oprettelse, automatiske betalinger og lignende. Disse gebyrer er bestemt noget, som man også bliver nødt til at indregne, specielt hvis man gerne vil komme frem til det billigste kviklån. Derfor kan man med fordel bruge ÅOP til sammenligning af, hvad det ville koste at optage det pågældende lån.

  Tilbagebetalingsperiode

  Denne kan ikke defineres som en direkte målbare omkostnings parametre, men den er stadig vigtig. Når man optager et lån, så er det vigtigt at man også kan betale dette tilbage. Derfor skal afdragsbeløbet også stå mål med rådighedsbeløbet.

  Det kan godt være det billigste kviklån på papiret ikke vil være det billigste kviklån for den pågældende ansøger. Skulle man komme til at gabe over mere end hvad der kan betales tilbage, så vil der oftest komme rykkergebyrer osv. Derfor er det meget vigtigt, at man ikke skal afdrage mere end hvad økonomien kan klare. Derfor kan det billigste kviklån vise sig at være det lån, som har den bedste månedlige afdragsløsning til den økonomi der passer her.

  Kviklån renter

  Har du helt styr på, hvordan man definerer renter? Man skulle næsten tro, at en rente blot er en rente. Det er dog ikke helt tilfældet. Der er nemlig flere forskellige renter, som man skal være opmærksom på, når det kommer til at låne penge. Der er renten, som er defineret på hovedstolen, og så er der den årlige omkostning i procent, som man også kender som den effektive rente. I Danmark er det pålagt alle som arbejder inden for lånebranchen, at alle lån skal efterfølges med et repræsentativt renteeksempel ved lånet. Dette kan se således ud:

  Priseksempel: Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 10,39 %. Etb. omk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling: 34.784 kr. Samlede kreditomkostninger: 9.784 kr.

   

  Som det fremgår her, så er der flere forskellige procentsatser. Her gennemgår vi et lån på 25.000 kroner med en tilbagebetalingstid på 7 år. Det forventes at den månedlige ydelse vil være på omkring 414 kroner – dette er dog blot vejledende og kan variere. Den variable debitorrente hedder 7,00 %. Denne er sat på beløbet. Denne er dog renset fra eventuelle stiftelsesomkostninger. I renteeksemplet kan man se, at der er et etableringsgebyr på 250 kr. Dette beløb er altså et man betaler for at optage lånet. Dette dækker oftest over det administrative som ligger i udformningen af et lån.

  Derfor vil man altid se en ÅOP som er højere end den variable debitorrente, som også samler alle andre omkostninger under. Derfor vil denne kunne bruges til at give en indikation af den samlede omkostning ved lånet.

  Kviklån rki ingen hindring?

  Kan man optage et kviklån hos Amyfinans, hvis man står opført i RKI? Det korte svar er faktisk nej. Meget få låneudbydere i Danmark er villige til at løbe risikoen ved at låne ud til personer, som står opført i RKI. Hos Amyfinans er vi helt bekendt med, at der kan være mange forskellige årsager til, at man kan være opført der. Vi er godt klar over, at blot fordi man står i RKI, er der ikke ensbetydende med, at man ikke vil betale det man skylder. Dog er det sådan at det meste kører på automatikker, når der skal godkendes lån. Derfor vil der altså være en algoritme, som sammenholder alle informationer, og på den måde øjensynligt afvise.

  Da det ikke er Amyfinans som låner pengene ud, kan vi desværre ikke gøre noget ved dette. Vi kan dog kun anbefale at foretage en ansøgning, da det er set, at man stadig kan blive godkendt hos nogle. Der bliver vurderet på mange forskellige parametre.

  Kviklån gratis

  Er der noget der hedder et gratis kviklån? Det kommer helt an på definitionen der lægges heri. Du kan være sikker på, at der ikke er nogle der låner dig penge, uden at ville have disse tilbage. Så hvis dette er definitionen man bruger, så er der ikke noget kviklån gratis.

  Definerer man det derimod som et rente- og afdragsfrit kviklån, så er der bestemt muligheder. Der findes nogle derude, som tilbyder dette. Oftest er det noget man stifter bekendtskab med, når man vil købe et produkt ude i en butik. Det kan være en seng, telefon, computer eller noget helt fjerde. Her tilbydes man et lån, hvor man ikke skal betale renter eller andet. Man kommer blot til at betale varens pris, dog over en periode i stedet for lige med det samme. Det som der er mange der ikke ved er, at det faktisk er forhandleren, som betaler eventuelle renter og gebyrer. Det er en aftale de laver med låneudbyderen. Så selvom det er ’gratis’ for ansøgeren, så er det ikke for butikken.

  Kviklån studerende

  Er man studerende så er det ikke unormalt, at man har brug for et lille kviklån. Det kan være i forbindelse med semesterstart, hvor man skal bruge nye bøger, computer eller andet. Men kan man overhovedet få et lån som studerende? Oftest tænker studerende at det ikke er muligt, fordi deres indkomstgrundlag ikke er specielt godt. Dog er der faktisk gode muligheder. Når en lånegiver kigger på en ansøgning, så vil den også indregne risikoen for, at pengene bliver betalt tilbage. Som studerende har man oftest et helt liv tilbage på et arbejdsmarked, hvorfor dette højner sandsynligheden for en tilbagebetaling.

  Så er man studerende og har brug for et kviklån, så vil altid anbefale at man ansøger om dette. Vi kan på ingen måde garantere, at ansøgningen bliver godkendt til et lån, men vi kan med sikkerhed sige, at det bestemt ikke er umuligt.

  Kviklån uden sikkerhed

  Står du og har brug for et kviklån, hvor du ikke har nogen sikkerhed der kan stilles for lånet. Her tænker vi på et aktiv – det kan f.eks. være en bil, et hus eller noget andet som repræsenterer en højere værdi. Så er du faktisk i en ret heldig situation. Det er nemlig sådan, at de fleste låneudbydere online ikke kræver at du stiller nogen sikkerhed for lånet. Så kan man godt frygte at renten lige pludselig vil stikke af. For hvis ikke der stilles sikkerhed, så skal låneudbyderen jo have sin risiko dækket et andet sted. Det er bare ikke helt sådan det er længere. Faktisk er det de mange låneudbydere som har gjort noget ved konkurrencesituationen. Det betyder at det kommer låneren til gode.

  Gode råd inden du optager et kviklån

  Vi har flere der spørger ind til, om der er noget man kan gøre, for at højne sine chancer for at blive godkendt til et kviklån. Vi vil prøve at komme med forskellige ting man kan gøre inden man ansøger. Dette er ikke ensbetydende med, at man bliver godkendt, hvis man har lavet disse. Dette er blot ting, som ville kunne tælle positivt i en samlet vurdering fra bankerne.

  Sørg for at lave et budget

  Har man ikke råd til at betale kviklånet tilbage, så kan man lige så godt lade vær med at ansøge. Du skal aldrig låne penge, som du ikke kan betale tilbage. Konsekvensen kan være, at man ender med at blive opført i RKI, hvilke kan have betydelige konsekvenser fremadrettet.

  Hvis du kender dit rådighedsbeløb, så er du helt sikker på, hvad du kan afdrage med hver måned. På den måde kan du indstille din ansøgning efter dette. Man kan lige så godt være ærlig, for man skal kunne dokumentere indtægter og udgifter.

  Sådan finder du dit rådighedsbeløb

  Når du skal beregne dit rådighedsbeløb, så skal du sætte alle dine indtægter op mod alle dine udgifter. Herefter kan du se, hvad du har tilbage. Dette er dit rådighedsbeløb. Rådighedsbeløbet kommer også til at skulle dække de variable udgifter som måtte komme. Derfor er det vigtigt, at man prøver at omdanne så mange variable til faste som man kan. Variable udgifter kan f.eks. være ting som mad, tandlæge og lignende. Det er udgifter, som ikke er ens hver måned.

  Den nemmeste måde at gøre dem faste på er ved at tage det månedlige gennemsnit af dem over en periode. Så hvis du f.eks. skal udregne din månedlige udgift på mad, så tager du alle din posteringer på mad i løbet af de seneste 12 måneder og dividerer totalen med 12. På den måde vil du kunne finde ud af, hvad du i gennemsnit har brugt hver måned. Denne model gøres for alle variable udgifter, indtil du kan lave et komplet budget.

  Læg en plan for hvor meget du vil låne og hvornår det skal betales tilbage

  Hav en klar plan i forhold til, hvor meget du har brug for, og hvor længe du vil være om at betale det tilbage. Dette er koblet godt sammen med dit rådighedsbudget. Her har du mulighed for at vide lige præcis hvor længe du skal være om at betale det tilbage. Jo længere du bliver om at betale det tilbage, jo mere vil du komme til at betale i renter.

  Hvis du lægger en klar plan, så kan du også nemt se, hvornår du er færdig med at betale det tilbage, og på den måde kan man planlægge sit budget omkring det.

  Er du medlem af en a-kasse?

  At have et sikkerhedsnet kan have en positiv indflydelse på godkendelsen omkring et lån. En arbejdsløshedskasse er en sikkerhed i forbindelse med mistet arbejde og dermed indkomst. Derfor bliver dette oftest anset som værende en positiv ting.

  Hvordan foretages kreditvurderingen?

  Når du skal til at optage et kviklån, så vil du komme igennem en kreditvurdering. Kreditvurderingen foretages i samarbejde med bankerne bag. Det betyder egentlig bare, at banker skal vurdere hvordan udsigterne er til, at de får betalt deres penge tilbage. Ved en lav kreditvurdering vurderes det at, der ikke er så stor sandsynlighed for, at de kommer til at få pengene betalt tilbage. Det vil vurderes at der er mismatch mellem indtjening og udgift. Når der ikke skal stilles sikkerhed, så betyder det også at lånegiveren ikke har mulighed for at få pengene på anden måde. Havde de f.eks. pant i en bil, så ville de kunne sælge denne for at inddrive et eventuelt restbeløb, hvorfor godkendelsesprocenten ville være højere.

  Hvordan forgår et kviklån hos Amyfinans?

  Først og fremmest så skal du gøre op med dig selv, hvor meget du har brug for at låne. Når du har helt styr på dette, så går du ind til vores låneansøgning, og påbegynder låneansøgningen. Vi vores låneansøgningsform har vi prøvet at gøre det mere overskueligt for dig. Når du vælger beløb og afbetalingsperiode, så vil der komme et estimat på, hvad det forventes at der skal betales tilbage hver måned. Dette er dog kun vejledende og det kan derfor godt varierer fra det endelige resultat.

  Herefter indtaster du alle informationerne, som du bliver bedt om. Når du er færdig med dette, så sender du din kviklånsansøgning af sted. Herefter vil vores samarbejdspartner automatisk sende dem videre til bankerne, som så vil vurdere dem. Disse sker inden for meget kort tid.

  Du vil i samme ombæring blive videresendt til en side, hvor du vil kunne følge med i de forskellige lånetilbud der måtte komme.

  Når alle banker er færdig med at byde ind vil du få dette af vide, og du kan derefter vælge det bedste lånetilbud og underskrive dette, hvorefter dine penge vil blive udbetalt.

  Et kviklån er et lån, som er hurtigt udbetalt. Oftest er det et forbrugslån med et mindre lånebeløb. 

  Renten er forskellig fra låneudbyder til låneudbyder. Du vil kunne se renten, når du får lånetilbud.

  På Amyfinans skal du vælge lånebeløb samt låneperiode. Når dette er valgt, så kan du se, hvor meget du ca. skal betale tilbage hver måned.

  Du vælger det bedste kviklån ved at kigge på din egen økonomi. Du skal vælge det kviklån, som passer bedst til dine krav.

  Kravene for at optage kviklån kan variere. Dog er der nogle nationale krav. Du skal minimum være 18 år gammel, have en dansk folkeregisteradresse og samtidig mulighed for at verificere dig med NemID.

  Du har mulighed for at ansøge om kviklån fra 25.000 kroner op til 500.000 kroner, når du laver din ansøgning gennem Amyfinans.

  Søg hos flere banker og lån op til 500.000 kroner