Amy-med-talebobbel
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 150.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.44 %. Etb. omk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 194.841 kr. Samlede kreditomkostninger: 44.841 kr.

Du er her: Lån penge » Kviklån » Nye kviklån

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Nye kviklån

  Hos Amyfinans er det vigtigt, at vi hele tiden holder os opdateret med de nye kviklån på markedet. Derfor allieret os med en samarbejdspartner, som hele tiden prøver at optimere porteføljen med nye kviklån. På den måde kan vi sikre os, at du som bruger har flest mulige kviklån at vælge mellem.

  Danmark bugner lige nu med en masse nye kviklån. Derfor er det vigtigt, at vores samarbejdspartner er meget selektiv, når det kommer til udvælgelsen. Alle kviklån i Danmark skal efterleve en række krav, som er lovpligtige. Dette bliver sikret før de kommer i betragtning som et nyt kviklån, der kan indgå i vores portefølje.

  Hvorfor overhovedet skaffe nye kviklån?

  Er der overhovedet nogen grund til, at der skal flere kviklån ind i porteføljen? Betyder det at dem i har, ikke er gode nok? Nej, det er slet ikke sådan det skal forstås. Kviklånsmarkedet er stort, og det betyder at der er mange forskellige derude. Alle disse har nogle forskellige tilgange til, hvordan de skal låne penge ud. Derfor kan man som kunde måske synes, at der er et lån som passer bedre. Dette er ikke sikkert, at det gør sig gældende for en anden kunde.

  Derfor er det vigtigt, at vores samarbejdspartner hele tiden holde sig ajour på markedet og finde de nye kviklån, som er gode.

  Hvorfor skal man finde nye?

  Jo flere forskellige nye kviklån der kommer ind, jo større sandsynlighed er der for, at en ansøger kan få noget godkendt. Det er nemlig sådan at alle låneudbyderne godkender på forskellige måder. Hver enkelt låneudbyder har deres eget filter, og det vil sige deres egen risikovurdering.

  Hvad låner jeres brugere penge til?

  Vi har gennem Amyfinans sendt en masse låneansøgninger videre til bankerne gennem de seneste år. Derfor er der naturligvis også en masse forskellige ting, som vores brugere låner til. Vores lån er ikke blot et nyt kviklån, men faktisk et lån, hvor man kan låne hele vejen op til 500.000 kroner. Derfor er der også mangler der vælger at samle deres eksisterende små lån til et stort. På den måde kan de frigøre ekstra økonomisk råderum.

  Hvis man kigger på de almindelige kviklån, som oftest er beløb, der beløber sig op til 75.000 kroner. Så er det oftest forbrug som dette skal bruges til.

  Elektronik er populært blandt nye kviklån

  En af de helt store kategorier som der bliver lånt til, er elektronik. Mange af vores brugere søger lån, når der skal opdateres computere, vaskemaskiner, haveredskaber eller lignende. Hvis uheldet er ude med den gamle elektronik, så er det oftest sådan noget, som man nærmest skal bruge med det samme. Derfor har man heller ikke altid lige penge til at købe noget nyt. Derfor er det helt normalt, at man leder efter et nyt kviklån, sådan at man kan få tingene med det samme.

  Nogle brugere spørger tit, hvorfor man minimum skal låne 25.000 kroner. Hvad nu hvis man bare skal bruge 5.000 kroner. Så kan man lige så godt kigge efter et andet kviklån.

  Hvis det er sådan at man slet ikke kan bruge mere, så er anbefalingen selvfølgelig at man ikke skal låne mere end hvad man skal bruge. Derfor ville det også give god mening, at man fandt noget der passer til sine ønsker.

  Dog ser vi mange der i stedet vælger de 25.000 kroner og så indfri det hurtigere. Renten er oftest mindre, fordi man bliver tilbudt lånene gennem de gængse banker.

  Samling af gamle kviklån

  Som vi berørte kort ovenfor, så er det heller ikke unormalt, at man faktisk vælger at sammenlægge de gamle kviklån. På den måde får du ikke blot nye kviklån, men faktisk et samlet lån. Det lyder måske mærkeligt, at man skal optage et lån for at betale et lån. Det skal man heller ikke under normale omstændigheder, da det er en meget ond spiral at komme ind i. Dog gør man det her på en lidt anden måde.

  Det er nemlig sådan, at man optaget et lån et sted, sådan at den lånegiver går ind og indfrier alle de gamle kviklån. Herefter vil der altså kun være et sted, hvor man skal afdrage og kun en rente man skal forholde sig til. Oftest betyder det at man kan spare en masse penge. Så i stedet for at optage et nyt kviklån, så ville det være en fordel, at man samlede de gamle til et større samle lån.

  Søg hos flere banker og lån op til 500.000 kroner