Brug for et Quicklån?

Du er her: Lån penge » Kviklån » Quicklån

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Quicklån

  Er du på udkig efter et quicklån eller nærmere et quick lån? Altså et lån hvor der er hurtig udbetaling? Så er du landet det rigtige sted. Hos Amyfinans har vi et samarbejde med forskellige banker, som alle gør alt for at få udbetalingsprocessen til at være så hurtig som overhovedet muligt. Et quicklån er godt hvis du har brug for penge på kontoen rimelig hurtigt. Hos Amyfinans kan du endda søge om lån helt op til 500.000 kroner, hvilket ikke er normalt blandt quicklån.

  Når du har foretaget din ansøgning, så vil det være op til dig selv at vælge, hvilket quick lån som du vil optage.

  Når du ansøger om lån gennem Amyfinans, så er det stadig helt uforpligtende. Vi sørger blot for at din låneansøgning kommer til flere forskellige banker. Derfor slipper du for at skulle lave mange forskellige låneansøgninger. Når du gør det på denne måde, så giver du dig selv den bedste mulighed for at finde det billigste lån for netop dig.

  Sådan vælger du det billigste quicklån

  Når du har lavet ansøgningen og har fået lånetilbud, så vil du modtage et link til en side, hvor du kan se dine lånetilbud. Her vil de blive præsenteret på overskuelig måde, sådan at du nemt kan se, hvad du bliver tilbudt af hver enkelt. Du finder nu det quicklån som du gerne vil acceptere, klikker på knappen og underskriver med NemID. Det er først i dette øjeblik at du har accepteret en bindende kontrakt – alt før dette er helt gratis og uforpligtende.

  Betyder det jeg sagtens kan lave en ansøgning og fortryde derefter?

  Ja, det betyder nemlig at du kan lave en ansøgning gennem os, uden at denne forpligter. Det koster dig ikke noget. Hvis ikke du accepterer nogle af de lånetilbud der kommer, så skal du slet ikke foretage dig yderligere.

  Et quick lån gennem Amyfinans er kun bindende når du skriver under med dit NemID, og det gør du som sagt først, når du accepterer dem direkte med långiveren.

  Hvad er et quicklån?

  Et quicklån er jo egentlig bare et lån. Det som oftest beskriver et quicklån er at beløbet måske er af mindre grad. Derfor har man tit hørt det i samme forbindelse som smslån, minilån eller kviklån. Det smarte ved Amyfinans er dog, at det ikke betyder så meget, om du er på udkig efter et større eller mindre lån. Det betyder heller ikke så meget om du kalder det et quicklån eller et forbrugslån. Hele vores eksistens går ud på, at vi skal gøre det så let for vores brugere som muligt. Vi ved selv hvor irriterende det er, når man skal ansøge mange forskellige steder blot for at have et sammenligningsgrundlag. Så et quicklån er for os blot et lån, og det skal være så godt for vores brugere som overhovedet muligt.

  Hvorfor skal man sammenligne quicklån?

  Skal man ud at købe en computer f.eks. så er det bestemt ikke unormalt, at man sammenligner prisen på en computer forskellige steder. Det gør man jo selvfølgelig for at finde den billigste. Det er klart, man vil jo gerne spare penge, hvis man kan. Så kan man bruge de sparet penge på noget andet. Denne tankegang vil vi gerne have med hen, når det kommer til lån. Og hvis man kigger helt nøgternt på det, så er et lån blot penge der bliver disponible for låntageren. Derfor bliver det også meget nemt at sammenligne de forskellige lånevilkår, sådan at man nemmere kan vælge det billigste.

  Hele dette princip er blevet grundstenen i Amyfinans, og det er dette som gør, at du nemt kan sammenligne quicklån.

  Online quicklån i forhold til traditionelt banklån

  Når man snakker om banklån og online quicklån, så er der faktisk en del forskelle, som man bør tage højde for. De bliver nemlig kørt på meget forskellige måder.

  Banklån

  Det traditionelle banklån er oftest et lån, som bliver godkendt efter en personlig samtale. Her har man gennemgået ansøgerens økonomi nøje, for at sikre, at der reelt er et rådighedsbeløb, som ville kunne dække afdrag. Derudover kan der være taget sikkerhed i andre aktiver, som man har.

  Mange er hurtige til at affærdige dette som værende en dårlig proces. Vi er langt fra enige. Det er bestemt ikke en dårlig proces. Det er en proces der sikrer, at man ikke sætter sig i gæld, som man ikke kan betale tilbage. Dette er helt klart noget af det vigtigste – Amyfinans anbefaler aldrig at man låner penge, som man ikke kan betale tilbage. Det er ikke noget, som vil gøre dig godt på den lange bane.

  Vi er dog helt enige i, at processen kan være irriterende, hvis man skal bruge pengene hurtigt. Og hvis man ønsker et quicklån, så er det måske ikke denne model der er den bedste.

  Online quicklån

  Denne lånetype er en smule anderledes, fordi godkendelsesprocessen ikke foregår personligt. Her bliver man screenet af en algoritme, som sammenholder forskellige informationer, som er blevet tastet ind og som er indhentet. På baggrund af disse oplysninger laver denne en kreditvurdering, som så danner præcedens for den endelige beslutning.

  Fordelen ved dette er helt klart, at alt dette sker på meget kort tid. Du skal ikke stille nogen sikkerhed, og du skal ikke møde op nogle steder. Det hele foregår på din computer, telefon eller tablet. Verificeringsprocessen, det man forbinder med underskriften, kommer ved at der bruges et NemID. Ulempen ved denne model er klart, at det er dig selv som skal sørge for at være sikker på, at dit rådighedsbudget kan bære dette lån.

  Søg hos flere banker og lån op til 500.000 kroner