Du er her: Lån penge » Kontakt

Har du modtaget reklame, som du ikke har tilmeldt dig?

Vi, her hos Amyfinans.com tager det meget alvorligt, såfremt du har modtaget reklame, som ikke er noget du har tilmeldt dig. Vi sender kun selv emails og SMS beskeder, hvis du har bedt os om at gøre det på denne side, og vi sikrer altid, at du kan afmelde dig med det samme, sådan at du ikke modtager andet.

Vi har dog nogle partnere, som sender SMS og Emails, og vi tager det derfor meget alvorligt, såfremt de ikke følger loven. Derfor hører vi meget gerne fra jer, hvis i har modtaget noget, som du ikke har været tilmeldt.

Alt du skal gøre er at kontakte os på [email protected] og vedhæft gerne et billede med det materiale du har modtaget, så vil vi være behjælpelig med at finde frem til, hvorfor du har modtaget dette.

For os er det dog vigtigt at pointerer, at du aldrig modtager noget fra os, medmindre du selv tydeligt har givet din tilladelse til dette. I alt marketingmateriale vil du have mulighed for at se, at det kommer fra os.

Har du spørgsmål?

Skulle du have et spørgsmål til Amyfinans? Så er du mere end velkommen til at sende os en mail på [email protected]. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagene. Dog kan der forekomme længere svartid, såfremt der skulle være travlhed

Søg hos flere banker og lån op til 500.000 kroner