LÅN OP TIL 500.000 KRONER UDEN SIKKERHED.

Amy-med-talebobbel
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 150.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.44 %. Etb. omk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 194.841 kr. Samlede kreditomkostninger: 44.841 kr.

At låne penge er en stor beslutning

Amyfinans.com har til formål at hjælpe folk, som gerne vil låne penge. Vores mission er, at vi sørger for at finde vejen igennem lånemarkedet, sådan at vi kan være behjælpelige med, at gøre det hele overskueligt. Skal du låne penge, bør du tage nogle forskellige forholdsregler. Disse sikrer dig, at du får det bedst mulige udgangspunkt. Lån penge uden at frygte dine data bliver misbrugt.

Hvorfor ikke bruge banken?

Hvis du er her på denne side, så er der sikkert en grund til, at du ikke vil låne penge i banken. Det kan være fordi, at det her er hurtigere. Det kan være fordi du ikke gider samle en masse papirer. Hvad end det er, så er vi stadig klar til at hjælpe dig.

Udfyld din ansøgning i ansøgningsformularen ovenfor, så skal vi sørge for, at din ansøgning bliver sendt ud til flere banker, hvilket gør, at du har bedre mulighed for, at kunne få et lån.

Lån penge online

Det er dine penger og dine drømmer

I Danmark har en naturlig udvikling gjort, at vi, danskerne, gerne vil foretage os det meste online. Med andre ord, så er vi blevet en del mere digitaliseret. En digitalisering betyder, at der også kommer nogle forventninger til, hvad man kan. Derfor foreligger der også en klar forventning om, at man skal have muligheden for, at kunne låne penge online. Forældet er de tider, hvor man troppede op i banken med udskrifter af den samlede privatøkonomi. Forventningen til at det hele sker inden for kort tid er der også. Derfor er der altså kommet dette nye term, som hedder lån penge online. Men ved folk så egentlig hvad det er?

 

Hvad betyder at låne penge online?

Selve sætningen giver nok sig selv og er ret indlysende for de fleste. Man låner jo bare penge på nettet. Men er det i virkeligheden så simpelt? Hvis du læser sætningen igen – låner penge på nettet. Det er jo i virkeligheden ikke det man gør. Man foretager blot sin låneansøgning online, men det er stadig banker, som låner dig penge. Bankerne så også, at kunderne havde et behov for, at de var mere digitaliseret, hvorfor de kiggede efter muligheden for, at være mere til stede på nettet. Derfor har de også brugt flere år på, at kunne komme frem til en løsning, som netop gør det muligt for sådan nogle som du og jeg, at låne penge online.

Det der skete efterfølgende var jo, at de alle sammen så det var en god idé. Det har så resulteret i, at der findes mange forskellige låneudbydere på nettet, hvorfor det kan være svært at vælge den rette.

Lån penge uden sikkerhed

I dagens Danmark ser mange folk helst, at man ikke stiller noget sikkerhed, når man skal låne penge. Derfor ser vi også at termet 'lån penge uden sikkerhed' er noget, som bliver mere søgt. Men hvad betyder det egentlig? Altså at låne penge uden sikkerhed. Det her spørgsmål er vi blevet stillet en masse gange. Derfor vil vi gerne prøve at besvare dette på bedst mulige vis. Dette er vejledende, og derfor kun noget, som skal være behjælpelig ift. at skabe en forståelse.

Har man skulle låne penge med sikkerhed?

For at kunne forstå, hvad der menes med at låne penge uden sikkerhed, så kigger vi på, hvor det stammer fra. Det var nemlig sådan, at man før i tiden skulle stille sikkerhed når man lånte. Det skal du på sin vis også i dag, hvis du går i banken. Her foretages en sikkerhedsvurdering af din økonomi, som bliver sikkerheden. Vurderes en kunde som værende ikke god nok, så får de ikke lov til at låne. Skulle man ligge på vippen, så ville banken kræve mere sikkerhed. Det ville for eksempel være, at de ville have pant i en bil eller lignende.

Dette har været en normal måde at låne penge på i mange år. Her har vi dog set et skift i de senere år. Specielt efter man har set en stigende tendens i efterspørgslen på online lån.

Hvorfor kan man så låne penge uden sikkerhed?

Giver det så overhovedet mening for bankerne, at udbyde lån uden sikkerhed. Til det kan man sige ja. Det er sådan, at de låneudbydere som tilbyder lån uden sikkerhed, kompenser ved at have lidt dyrere rente. Det betyder at man kommer til at betale lidt mere for selve lånet. På den måde får de deres sikkerhed ind på den måde.

Som bruger er det ikke fordi der kommer en nævneværdig forskel. Det hele handler om, at du finder det lån, som du er tilfreds med. Derfor er det det vigtigt, at man laver sig en hel klar plan, når man skal til at låne. Her på siden kan du selvfølgelig finde flere forskellige guides, som måske kan være dig behjælpelig med dette. Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke skal lade dig påvirke. Du skal tage det lån, som du føler er det rigtige.

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål

Du kan ansøge om lån fra 25.000 kroner op til 500.000 kroner. 

Når din ansøgning er indsendt vil långiverne kigge på den og vende tilbage med det beløb, som de vil låne dig. Beløbet kan sagtens afvige fra det beløb, som du oprindeligt ansøgte.

Da Amyfinans har flere forskellige samarbejdspartnere kan kravene fra de enkelte lånegivere variere. Disse krav vi lister er vejledende, men for at komme i betragtning skal du opfylde følgende:

  • Du skal minimum være 18 år gammel
  • Du skal have en årsindkomst på minimum 60.000 kroner svarende til 5.000 kroner om måneden.
  • Du skal have en registreret folkeregisteradresse i Danmark.
  • Du skal have NemID.

Tidshorizonten på hvornår pengene bliver disponible afhænger af, hvilken lånegiver du vælger. Her vil det fremgå af den låneaftale som du underskriver. Som en god tommelfingerregel er det fint at sige mellem 1-3 dage efter at låneaftalen er underskrevet. Det kan dog sagtens gå hurtigere. Her henviser vi til låneaftalen mellem dig og lånegiver.

Vi bestræber os på, at du vil modtage svar fra alle bankerne inden for 24 timer. Nogle svar kommer med det samme, andre kan tage lidt længere tid. Du vil hele tiden blive holdt opdateret på email.

Ja, det er der muligheder for. Aftalen som indgås med lånegiver vil også have dette specificeret. Vi anbefaler dig at kigge aftalen igennem eller kontakte lånegiver direkte.

Du gratis og uforpligtende lave en låneansøgning gennem Amyfinans. Det betyder at du ikke binder dig til noget ved at gøre dette. Du vil først binde dig til noget, når du accepterer et lån fra en lånegiver. Accepten kommer når du underskriver låneaftalen med dit NemID.

Når du ansøger gennem Amyfinans, så bliver den låneansøgning sendt videre til forskellige lånegivere.

Hvis der optages et lån hos en lånegiver, efter der er indsendt en ansøgning gennem Amyfinans, så vil Amyfinans modtage en kommision fra den långiver som får dig som kunde. Dette sikrer at Amyfinans hele tiden kan holdes opdateret med gode råd.

Ja, der er mulighed for, at du kan samle lån. Når du foretager din låneansøgning har du mulighed for at vælge, hvad grunden til lånet er. Her kan du vælge samle lån. Derefter kan du udfylde hvilke lån det drejer sig om.

Amyfinans er en lånesammenligningstjeneste. Med en ansøgning gennem Amyfinans kan du komme ud til flere forskellige banker. Herefter vælger du selv det billigste lån.

Lån penge online

I dag er der mange muligheder for at låne penge, det nemlig ikke kun i bankerne eller kreditforeningen at man kan optage lån. Ligesom der er mange muligheder for at handle i webshops på nettet, er der også muligheder for at låne penge online. Der er samtidig rigtig mange låneudbydere at vælge imellem. Du behøver blot at foretage en søgning på internettet efter ”lån penge” så vil du opdage at udvalget er enormt. I denne artikel kigger vi nærmere på hvordan du kan låne penge nu og betale senere. Samtidig giver vi dig her i artiklen et tip hvordan du med et klik på musen, kan få lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Lån til uforudsete udgifter

Der kan være mange årsager til, at du har behov for at låne penge. De fleste mennesker låner penge hvis de skal lave en større investering. Det kan være en ny bil, en havestue, eller noget helt tredje. Der kan dog også være andre situationer, hvor man pludselig har et behov for at låne penge akut. Det kan for eksempel være hvis der opstår en pludselig og uforudset udgift. En uforudset udgift er en udgift, der pludselig er opstået og som man ikke lige har regnet med og derfor heller ikke har sat penge af til at betale.

Et eksempel på en uforudset udgift kan for eksempel være, at din bil går i stykker og du skal have den til mekanikeren eller hvis din vaskemaskine bryder sammen og skal skiftes ud. Der kan opstå mange situationer hvor der kommer uforudsete udgifter og de opstår altid ubelejligt. Det kan være meget frustrerende at stå med en uforudset udgift og ikke have mulighed for at betale regningen.

Du kan låne penge til lige det du har lyst til

Uforudsete udgifter er dog ikke den eneste årsag til, at man have behov for lidt ekstra penge. Der kan også være mere positive årsager til, at du gerne il låne penge. Måske har du bare behov for lidt ekstra penge, til at forsøde tilværelsen med, holde en fest for alle dine bedste venner, fejre en rund fødselsdag, tage på en bryllupsrejse med din udkårne eller måske en ferierejse med din familie eller måske vil du gerne have en ny fed smartphone. Det er helt op til dig hvad du ønsker at låne penge til, det er dig der bestemmer og når du låner online skal du ikke oplyse om hvad du vil bruge dit lån til.

Lån penge nemt med online lån

Fordelen ved at låne penge med et online lån er, at det er utrolig nemt at optage lånet og du kan gennemføre hele låneprocessen nemt på internettet. Det hele foregår nemlig via en online-formular, som du skal udfylde på låneudbyderens hjemmeside. Når du har ansøgt om lånet, vil du ofte få svar på din låneansøgning indenfor få timer. Hvis lånet godkendes vil pengene blive udbetalt til din konto i løbet af få dage. Du kan således klare hele låneproceduren hjemmefra med få klik på musen. Du er derfor heller ikke afhængig af bankens åbningstider, da du kan ansøge om lån hele døgnet og du har også mulighed for at låne penge i weekenden.

Online lån kaldes ofte for forbrugslån, da det typisk er et lån der optages med henblik på forbrug og ikke for at foretage en investering som for eksempel køb af bolig eller bil.

Lån penge uden sikkerhed

En af de andre fordele ved at låne penge på nettet er, at du har mulighed for at låne penge uden sikkerhed. Sikkerhed kan for eksempel bestå af pant i dit hus, din bil eller andre værdigenstande du ejer. Når du optager et lån uden sikkerhed betyder det, at du ikke skal stiller sikkerhed overfor långiveren. Når långiveren ikke får sikkerhed for lånet betyder det også, at beløbet du kan låne typisk er lavere end et lån hvor der skal stilles sikkerhed. Med et lån uden sikkerhed går det ofte også hurtigere at ansøge om lånet da det hele foregår på nettet. Fordi långiveren ikke har sikkerhed for lånet i form af pant, vil prisen for lånet for det meste være lidt højere, det er den ekstra pris du betaler, for at långiveren låner dig penge uden at have sikkerhed.

Få et lån uden krav

Når vi skriver i overskriften i dette afsnit, at du kan låne penge helt uden krav, er det ikke helt korrekt. Der er nemlig ofte nogle få krav, at du som låner skal opfylde for at kunne optage et lån på nettet. Du skal eksempelvis være fyldt 18 år og bosat i Danmark, du skal også have en dansk bankkonto, som lånet kan udbetales til, herudover må du ikke stå i et kreditorregister som dårlig betaler.

Udover disse krav fungerer lån online ved lån med nem-id, det betyder at du skal have et nem-id for at kunne optage lånet. Sidst men ikke mindst skal du have en årsindkomst på minimum 60.000 kroner, hvilket svarer til 5.000 kroner om måneden. Ud over disse enkle krav, kan du låne uden krav og det er også det, der kendetegner lån online, nemlig at der generelt ikke er mange betingelser der skal opfyldes for at kunne optage lånet. Hvis du lever på til disse krav vil du som regel også kunne låne penge uden afslag.

Lån penge akut

En af fordelene ved at låne penge online, er at du kan låne penge hurtigt. Hvis du har brug for at låne penge akut til for eksempel en uforudset udgift, kan et online forbrugslån måske være en mulighed for dig. Som vi har nævnt tidligere i denne artikel holder låneudbyderne på nettet ikke lukket i weekenden eller om aftenen, du kan derfor på alle tider af døgnet og ugen ansøge om et lån. Låneansøgningen behandles lynhurtigt og pengene er derfor også på din konto i løbet af få dage. Når du vil optage et lån online er der dog nogle regler, som betyder, at der er en venteperiode på 48 timer, når denne periode er gået, skal du ind og bekræfte lånet igen.

Lån penge nemt og brug dem på lige det du har lyst til

En anden fordel ved at låne penge online er, at du kan bruge pengene til lige det du har lyst til. Når du søger om et lån online, er der ikke nogen der spørger til hvad pengene skal bruges til. Uanset om du skal bruge dine pengene til uforudsete udgifter eller du blot ønsker at forsøde tilværelsen med en dejlig storbyferie eller en shoppe tur, så er det helt op til dig hvordan du ønsker at pengene skal bruges. Du behøver altså ikke at skulle spekulere på hvordan du nu skal få fortalt, hvordan du ønsker at bruge de penge du låner.

Skab overblik over din økonomi inden du låner penge

Når du låner penge, skal du tænke på, at lånet selvfølgelig skal tilbagebetales der hvor du har lånt pengene. Det er en god huskeregel, at du aldrig skal låne flere penge end du har råd til betale tilbage. Derfor er det også vigtigt, at der er luft i din økonomi til at kunne tilbagebetale afdragene på lånet.

Inden du begynder at optage et lån er der derfor en god idé, at skabe et overblik over hvor mange penge du har råd til at låne. En nem måde at gøre det på er, at opstille et budget hvor du har alle dine indtægter og alle dine faste udgifter. På denne måde har du et overblik over hvor meget luft du har i din økonomi hver måned og hvor mange penge du har mulighed for at afdrage på lånet hver måned.

Find det billigste lån

Der er rigtig mange muligheder for at låne penge online, derfor er det også en god idé at sammenligne priserne hos de forskellige online lån, inden du beslutter dig hvor du vil optage dit lån. Der kan nemlig være penge at sparre ved at vælge den rigtige låneudbyder der har de bedste priser. Der er flere ting du skal være opmærksom på, når du skal finde ud af hvad et lån koster. Der kan både være stiftelsesomkostninger, gebyrer og renter forbundet med at låne penge.

Det kan nogen gange være svært at overskue det hele. Heldigvis er der ét tal som indfanger alle udgifterne ved at optage et lån, det er det tal der hedder ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og tallet dækker over de samlede årlige udgifter i procent, som der er ved at optage lånet. Når du sammenligner lån på tværs af de forskellige låneudbydere, er det derfor ÅOP du skal være opmærksom på.

Lån penge nemt med AMYfinans

Det kan dog være et ganske stort arbejde, at skulle gennemgå hele lånemarkedet og alle de låneudbydere der findes og sammenligne ÅOP. Hvis du skal google rundt og lave beregninger ved alle låneudbyderne, kan du afsætte mange timer til dette.

Det er her AMYfinans kommer ind i billedet. AMYfinans hjælper dig nemlig med at finde det bedste lån blandt mange forskellige låneudbydere. Det er super let at anvende AMYfinans, når du har klikket dig ind på Amyfinans.com, skal du blot vælge det beløb du ønsker at låne samt hvor lang tid beløbet skal tilbagebetales over, herefter skal du blot skrive din mailadresse og dit telefonnr. og trykke på ”Start din låneansøgning nu”. Derved ansøger du om flere lånetilbud på én gang. AMYfinans vil herefter sende dig forskellige lånetilbud, som du herefter kan vælge imellem.

Når du har indsendt anmodning om låneansøgningen, går der cirka 24 timer før du modtager lånetilbuddene fra de forskellige låneudbydere og du vil hele tiden blive opdateret på mail.

Lån penge nemt – så enkelt er det

Når vi skriver ”lån penge nemt” mener vi det. Det er nemlig supernemt, at låne penge online og det tager kun 1 minut at udfylde låneanmodningen her på AMYfinans, så kan du ellers bare låne dig tilbage og vente på at alle lånetilbuddene begynder at tikke ind på din e-mail. Herefter kan du i ro og mag beslutte hvilket lånetilbud du ønsker at benytte dig af. Det er en god idé, at læse lånevilkårene grundigt igennem inden du beslutter dig for at optage lånet, så du er sikker på hvilke lånevilkår du takker ja til. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit lån!

Søg hos flere banker og lån op til 500.000 kroner